Elokuvateemaiset slotit

Ei ole tavatonta, että tuttujen elokuvien teemat ja henki päätyvät myös peleiksi. Varsinkin uusimmat Hollywood-elokuvat saavat usein rinnalleen kolikkopelin, joka voi olla erittäin onnistunut jatke elokuvan tarinalle tai hieman hätäisesti kyhätty tekele, joka ei tee kunniaa alkuperäiselle teokselle. Parhaimmillaan elokuva-aiheiset kolikkopelit onnistuvat tuomaan uusia innovaatioita peleihin ja viihdyttämään sekä itse elokuvien faneja kuin kovia pelaajiakin. Tässä esittelyssä muutama elokuvaan pohjautuva kolikkopeli!

Kolikkopelit pohjautuvat usein elokuviiin

Kolikkopelit animaatioelokuvien ja komedian hengessä

Elokuviin perustuvat kolikkopelit eivät rajoitu mihinkään tiettyyn genreen, vaan pelejä on valmistettu hyvinkin erilaisten elokuvien pohjalta. Esimerkiksi hittikomedia Morsiusneidot on saanut oman elokuvan henkeen sopivan slottinsa. Monista animaatioista, kuten Tarzanista, on myös tehty omat hauskat kolikkopelinsä. Peleissä voi olla käytössä suoraan elokuvista napattua kuvastoa ja jopa kokonaisia kohtauksia esimerkiksi peli-introjen aikana, mutta joskus pelien kehittäjät ovat hyödyntäneet ainoastaan elokuvia vain pienenä inspiraationa vaikkapa symbolien suhteen. Hyytävät kauhupelit voivat olla hyvinkin uskollisia alkuperäiselle elokuvalle.

Kolikkopelit täynnä toimintaa

Toimintaelokuviin perustuvat kolikkopelit ovat oikeita adrenaliinia kohottavia pakkauksia. Niissä yhdistyy henkeäsalpaava toiminta, huikeat grafiikat ja mielenkiintoinen tarina. Yksi parhaista esimerkeistä on Apinoiden planeetta -elokuviin perustuva Planet of the Apes -slotti, joka on käytännössä kaksi peliä yhdessä. Pelialue nimittäin jakautuu Rise- ja Dawn-nimisiin puoliskoihin, joissa on molemmissa omat rullansa ja siten tuplasti mahdollisuuksia voittaa. Kumpikin puolisko sisältää omia bonuspelejä ja ilmaisia pelikierroksia, joiden avulla mielenkiinto pysyy yllä ja voittomahdollisuudet ovat erinomaiset.