Parhaat hevosteemaiset kolikkopelit

Ihanat eläimet hurmaavat monet, joten ei ole yllätys, että eläinteemaisia kolikkopelejäkin on olemassa melkoinen tukku. Ei ihme, että monet kolikkopelit pohjautuvat hevosiin, sillä nämä uljaat eläimet symboloivat monille vapautta ja vauhtia. Hevosteemaiset pelit sopivat monille, sillä yhdistävästä tekijästään huolimatta pelien kirjo on laaja. Valitsimme tähän neljä erilaista hevosteemaista peliä kokeiltavaksi.

Kullanhohtoinen Golden Mane

Golden Mane, eli suomeksi kultainen harja, on visuaalisesti näyttävä peli. Pelissä on viisi rullaa ja 10 voittolinjaa. Kuten monet muutkin kolikkopelit, tämänkin pelin on valmistanut NextGen Gaming. Peli pyörii moitteetta monilla laitteille, eli sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla. Pelin erikoisuutena on Free Games -ominaisuus, jonka ansiosta voit laukata kohti isoja voittoja alta aikayksikön!

Flying Horse ja 50 Horses

Australialaisen Ainsworth Gaming -yhtiön valmistama Flying Horse on vauhtipakkaus. Pelissä on nimittäin peräti 100 voittolinjaa ja lukuisia näyttäviä symboleita. Pelin nimikkosymboli on scatter, mutta mukana on mm. kultainen kotka, timantti ja laukkaava hevonen. Kolmen scatterin keräämisellä saa 8 ilmaista peliä, joiden aikana on mahdollisuus lisävoittoihin. Lukuisten voittolinjojen ansiosta voitot voivat nousta todella suuriksi. Maksimipanoksilla kassaasi voi kilahtaa peräti 1 000 000 kolikkoa, joiden arvo riippuu panoksestasi.

EGT:n valmistama 50 Horses on urheilun ystävien valinta! Hyppää satulaan ja laukkaa kohti voittoja tässä vauhdikkaassa kolikkopelissä. Hauska ravikisoihin pohjautuva peli tarjoaa 50 voittolinjaa ja viisi kelaa. Jokainen pyöräytys on mahdollisuus voittoon, sillä pelissä on mukana kasautuvia wildeja, ilmaisia pyöräytyksiä, scattereita ja neljä progressiivista jättipottia. Kaikki tämä on verhottu ravihevosten, ratsastajien ja vehreiden mantujen teemaan. Pelissä on mukana myös uhkapelimahdollisuus. Voiton osuessa kohdalle voit veikata korttipakasta seuraavaksi paljastuvan kortin värin. Kyseessä on siis varsin monipuolinen slotti.

Lucky Pony erottuu massasta

Lucky Pony -pelin värikkäät ja pulleat piirrosponit ovat oiva valinta hauskanpitoon. 5 rullaa ja 40 voittolinjaa sisältävä peli on hieman tuntemattomamman Everi-pelitalon käsialaa. Pelissä voi voittaa jopa 160 kertaa oman panoksensa verran rahaa. Bonuspeli käynnistyy, kun kultainen omena pysähtyy rullille 1, 3 ja 5. Tällöin on mahdollisuus voittaa lisäpalkintoja. Pelissä voi myös asustaa ponejaan hauskoilla lisävarusteilla tai saada lisäkertoimia voitoilleen. Peli sisältää lukuisia erikoistoimintoja, kuten Magic Symbols -ominaisuuden. Tällöin kaikki pelin omenasymbolit muuttuvat samanvärisiksi kuin pelin vieressä oleva poni. Lopputuloksena on paremmat voittomahdollisuudet. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen peli!

Kolikkopelit tuovat hevosurheilun huuman kotiin